Fáradtan is remek formában

Úszóink szépen helytálltak a Serdülő Országos Bajnokságon Győrben. A rettenetes kimerültség ellenére legtöbben minden nap megúszták a legjobbjukat. Sajnos a döntőbe ezúttal senkinek sem sikerült bejutnia, de úsztak olyan csodálatos időket, ami minket is erőteljesen meglepett. 

Képernyőfotó 2018-08-06 - 1.18.15

Hozta az elvárt sikert csapatunk a Győri OB-n. Sajnos Kulcsár Zalánból az előző heti verseny rengeteget kivett, hiszen a döntőben kellett helyt állnia háton. Míg a csapat meglepetés embere Mezei Jade lett, akinek az egész évben nem nagyon moccant meg az eredménye, de ezúttal a szinte hihetetlenül 3 másodpercet verte saját legjobbjára 100 méteren belül.

Képernyőfotó 2018-08-06 - 1.13.48

„Nagyon elfáradtak úszóink a 4 napos küzdelemben, de már eleve kimerülten érkeztünk. Nagy elvárásaim ez úttal nem voltak, de így is akadt kiugró egyéni eredményünk. Két hónap alatt a gyerekek megjárták a serdülő-, ifi-, felnőttbajnokságot és a Budapest Kupát is, így igazán feszegettük a tartalék energiákat. Szóval két hónap alatt több mint húsz napot versenyezni az nem kis teljesítmény. Az egész társaságnak hatalmas dicséret jár, hiszen ismét bebizonyították, hogy tudnak dolgozni és meg tudják csinálni azt, amit kérünk tőlük.” – Pasku Balázs edző