Rangadót nyertünk

A Városgazda Utánpótlás Akadémia labdarúgói elég vegyes végeredményekkel vették a hétvégi fordulót. A botladozások és az utolsó percben vesztett pontok ellenére egy igazán kemény rangadót is megnyertünk.

Az MLSZ U17-es bajnokságában játszó csapatunk nagy nap elé nézett vasárnap a Goldball pályán. Ellenfelünk ugyanis a pontegyenlőséggel velünk fej-fej mellett vágtató Airnergy volt. Óriási szerencsénk volt, hiszen a még haját és nadrágját igazgató játékosokra Duffek Ákos a 3. percben ráöntötte a jegesvizet góljával. Kemény taktikai harc és küzdelmek árán sem született újabb találat a mérkőzésen, így 3 ponttal kerültek fiaink a legkomolyabb rivális elé a tabellán.

U19-es csapatunk már nem volt ennyire szerencsés. Az első félidőben még hősiesen tartotta magát csapatunk és csak egy gólt kaptunk, míg a második játékrészben igazán csak rojtosra lőttek a hálónkat. Sajnos sima 7:0 és nem ide.

Felnőtt csapatunk a harmadik helyen álló Törökbálinthoz látogatott. A bajnokság állása alapján jóval esélyesebb ellenfél be is bizonyította már az első félidőben a győzelmi szándékát. 2:0 Félidőben jó sikerült a megbeszélés, hiszen alig tíz perccel később Takács Attila szépített. Majd rövidzárlat és negyedóra alatt kaptunk egy hármast. Ismét a rutin érkezett Szabó László képében és vele a második gólunk. 6 perccel a vége előtt Ványi Zoli is betalált. Kellett volna még egy kis idő az egyenlítéshez. Csapatunk így is elégedett lehet az 5:3-as vereséggel. Hiányoztak a titánok.

U16-os csapatunk az idegenben szerzett korai vezetéshez jutott a Fővárosi Vízművek ellen. Igaz tíz perc sem telt el az egyenlítésig mégis hamar ismét vezetéshez jutottunk. Félidőben 2:1 es vezetéssel vonultunk pihenőre. Sajnos a második félidő elején a játékkedvünk az öltözőben maradt és két perc alatt egyenlített a hazai csapat. 5 cserénk sem hozta meg az átütő sikert és szomorúan könyveltük el a 92. percben szerzett hazai győzelmet jelentő 3. gólt.

U14-es csapatunk átaludta az egész első félidőt a Kelen ellen. A félidei fejmosás és hajszárítás után három friss emberrel felált csapatunk erőteljesen meglepte a hazaiakat. Nagy Alex ugyanis megtalálta góllövő cipőjét, amivel negyedórán belül mesterhármast és az egész találkozón 5 gólt szerzett. Csapatunk ezzel a győzelemmel ismét a tabella élén hasít két ponttal a CsHC 94 SE előtt.