Egy hét fight

A Városgazda Utánpótlás Akadémia nyárindító turnusai között a küzdősportosaink kivételt jelentenek, hiszen csupán egy hét állt rendelkezésre az e fajta mozgást kedvelők részére. „Kimaxoltuk”! 🙂

 

Hétfő reggel igazi nyár várta a gyerekeket a Vilmos Endre Sportcentrum küzdősport termében. Az újoncok is hamar felvették a sportág filozófiájának ritmusát és fegyelmezetten végezték a bemelegítést. Tágra nyílt szemekkel figyelték mesterünk, szakosztályvezetőnk Khru Dudok Károly tanítását.

„Remek volt a hangulat az elejétől kezdve. A gyerekek nagyon aranyosak és fegyelmezettek voltak. Mindig jó hangulatúak az edzéseink, de most kifejezetten örültem neki, hogy az edzések, programok között volt idő beszélgetni és videózni is. Sokat beszélgettünk a küzdősportról, a Muaythai történetéről és lehetőségünk adódott a legnagyobb harcosok mérkőzéseit megnézni egy közös mozizás keretein belül. Külön örömömre szolgál, hogy lettek olyan gyerkőcök is, akik továbbra is a küzdősport mellett maradva az Akadémián folytatják tovább.” – Khru Dudok Károly szakosztályvezető

Keddi napon a borús idő sem szólhatott bele a napba, hiszen a VESC uszodában igazi strandélmény várta a mieinket. Volt ki pancsolás és egy kis vízilabdázás is. A nap attrakciója természetesen Bakos László 2. danos Ju-jitsu mester órája volt, ahol az önvédelem rejtelmeibe kaphattak betekintést a fiatalok. Voltak gurulások, kulcsok feszítések és még a mestert is megpróbálták többen legyűrni.

 

Szerdán Nagy Balázs utánpótlás muaythai szövetségi kapitánylátogatott el a bázisunkra. Láthatóan mindenkinek tetszett az edzés, hiszen mégiscsak a válogatottat is edző mesterrel gyakorolhattak kis harcosaink.

Csütörtökön a karatén volt a sor. Fodor Emőke nőies keménységgel meghajtotta a gyerekeket. Majd következett Dudok Károly bandázskötő szemináriuma. Nagyon élvezték a picik, hiszen felismerték, hogy más eszenciája van ennek a szertartásszerű kötésnek, mint egy egyszerű felcsavarás.

Pénteken sötét felhők érkeztek a XVIII. kerület és vele a tábori programunk fölé is. Mindezek ellenére a fánkokkal sikeres csúszásokat hajtottak végre a gyerkőcök a Bókay-kertben. Zárásképpen Káté Gyula ökölvívó legenda tartott egy fantasztikus hangulatú nevetős, de annál keményem zsáktépős edzést.

Ha lemaradtál a táborról, de szeretnél csatlakozni, akkor várunk edzéseinken!

 

Jelentkezés: +36301906633