Ismét egy bajnoknak örülhetünk?

A Városgazda Utánpótlás Akadémia U11-es futsalosai szombaton ismét közelebb kerültek az aranyhoz. A fiatalok ugyanis hibátlanul zárták a hétvégét ez által Ács Gábor a csapatunk Vilije készülhet a sorsdöntő csapásokra.

 

Az elmúlt időszakban sorozatosan is jó hírekkel szolgálhattunk a labdarúgás világából. Egy bajnoki és egy bronz után az U13-mas csapatunk mellett most az U11-es gyerkőcök is bejelentkeztek az aranyért. No de hogy jutottak idáig?

Az aranyérmet már átvevő U16-os csapatunk legyalulta az Újpestet is a hétvégén 9:3-ra. Bár soknak számítana a kapott gól egy normál futballmérkőzésen, de tegye mindenki a szívére a kezét. Ki az, aki ilyenkor védekezni akar? Átlagban7 percenkét lőttünk gólt! Szevasz újpest!

 

U11-es csapatunk viszont nagy csatát vívott szombaton. A gyerkőcök életben tartották a reményt az aranyéremre. A Hidegkút ellen már az ötödik percben gólt szerzett Kapitány Zsombi által csapatunk, ám hamar érkezett az egyenlítés is. 4 percre rá Kónya Martin megszerezte a vezető találatot, majd Kovács Áron és Váradi Zalán is betalált. Sima 4:1-es végeredmény.

 

Második találkozót a LA Escuela ellen játszották a gyerekek, ahol a forgatókönyv szinte ugyanaz volt. 3. percben Kapitány Zsombi megszerezte a vezetést, majd egyenlítés és ismét Martin rezegtette meg az ellenfél hálóját. Zsíros Norbert és Váradi Zalán zárták találatukkal a mérkőzést, amivel nagy lépést tettek meg az aranyért.

 

„Fiaink életben tartották a bajnoki cím reményét a hétvégén. Bár nagyon ügyesen és fantasztikus beleadással játszottak, mégis bravúr kell a hétvégén az aranyért. Ács Gábor kollégám lesz helyettem a srácokkal, így remélem learathatja az egész éves munka gyümölcsét. Sőt! Kívánom! (nevet)” – Szabó László szakosztályvezető

4. helyen végeztek az U15-ös futsalosaink. Bár óriásit játszottak a hétvégén és megverték a Dunakeszi mellett az Aramist is, mégsem volt elég a dobogóhoz.

„Nagyon jó ötlet a felsőházi rájátszás. Itt már igazán jó futsalt játszó csapatokkal találkozik az ember. Ebben a korosztályban kezdenek igazán beépülni a technikai és taktikai elemek a játékba. Büszke vagyok a srácokra, hiszen beleadtak mindent és mi a szakmai stábbal tudjuk, hogy jó úton haladunk.” – Szabó László szakosztályvezető