Labdarúgó körkép

A Városgazda Utánpótlás Akadémia csapatai kiegyenlítették a szakosztály mérlegét az elmúlt fordulóban. Ugyanis csapataink három győzelmet és három vereséget könyvelhettek el a hétvégén.

U14-es csapatunk hasít a bajnokságában. Már nem is igazán lehet hova fokozni írásban, amit Szabó Ernő fiai művelnek. Zsinórban a hetedik győzelmet ünnepelhetjük és bizakodásra ad okot az a tény is, hogy csapatunk öt mérkőzés óta kapott gól nélkül fejezte be a találkozóit. Azért bizakodásra, hiszen bár vezetjük a tabellát, mégis több csapat várja a lejátszatlan meccseinek a pótlását. Továbbá a CsHC 94 SE-től kaptunk ki egyedül az első fordulóban, aki azóta is bedarálja az ellenfeleit. Ha ez így halad, akkor az aranyért bizony a minél nagyobb gólkülönbség és tavasszal a csepeliek elleni győzelem lesz a legfontosabb lépés.

 

U17-es csapatunk a Grund 1986 FC-t fogadta a Vilmos Endre Sportcentrumban. A kiegyenlített 0:0-ás félidő után két perccel igencsak ránk ijesztett az ellenfél. Közel negyedóra kellett és Fehér Márk kiegyenlített. Tíz perccel később megszereztük a vezetést Négyesi Gergelynek hála, majd a haza nyomástól megdőlt pálya okán Puskás Bence és Sárosi Roland stabilizálták a győzelmet.

 

Az MLSZ-es bajnokságban szereplő U17-es csapatunk is hibátlanul hozta a „kötelezőt”. Csapatunk eddig hibátlanul szerepel a bajnokságban és az eddig lőtt 47 gólját most még 4-gyel megtoldották a srácok a hatodik fordulóban a jászberényiek ellen. Egészen a 33. percig várni kellett Balogh Attila vezetést jelentő góljára, amit Sárosi Roland két percen belül lőtt két találatával gyorsan meg is erősített. Második félidő elején Duffek Ákos, majd Balogh Attila stílszerűen zárva a névsort bebiztosították a győzelmet.

U16-os csapatunk a Gerrzo Kft. otthonában nagyon hamar vezetést szerzett és 4:2-re nyertük az első félidőt. Végül nagy volt a csend a második játékrészben és a fölénk nőtt hazaiak nyomása alatt kaptunk egy 4-est, így 6:2-re kikaptak fiaink.

Felnőtt csapatunk itthon kapott ki az Bp. Erdért SE-től 6:1-re. A becsületgólt Szabó László szerezte.

MLSZ U19 csapatunk  sajnálatos módon a Jászberény FC otthonában vérzett el 6-0-ra.