Szép volt Gyerekek

Futsalosaink igazán remek hétvégét tudhatnak magukénak. Két csapatunk is hibátlan mérleggel zárta a kétmeccses hétvégét és akik kikaptak sem csüggedhetnek, hiszen teljes mértékig kitettek magukért. Tudni illik nálunk egy évvel fiatalabb gyerekek játszanak az idősebbek ellen a korosztályokban és ettől még nagyobb dolog a győzelem.

U13-as csapatunk duplán győzött vasárnap. A Kastálydombi SE ellen sima 3:0 val zártuk a félidőt, ám a kerületi csapat igyekezett felzárkózni a második játékrészben végül 5:2-re a Városgazda bizonyult erősebbnek.

Gólszerzők: Nagy Boldizsár (3), Beck András, Collinge Bence

Második mérkőzésen a Airnergy nyomozta a labdát, így csapatunk magabiztos 8 góllal csont nélkül lehozta második mérkőzését.

Gólszerzők: Kiss Krisztián (3), Nagy Boldizsár (2), Collinge Bence (2), Molnár Ákos

Csapatunk a Fradival pontegyenlőségben 2. a tabellán.

 

U11 I-es csapatunk mindkét félidejét nyerte a Kastélydombi SE ellen.

Gólszerzők: Mihalkovics Bence (2), Németh Máté

Hogy nem fárasztotta ki a gyerekeket a mérkőzés, azt jól mutatja, hogy a második találkozón 10:1 arányban kerekedtek felül a Dunaújvárosi EDSE csapatán.

Gólszerzők: Som Krisztián (4), Mihalkovics Bence (3), Németh Máté (2), Fehér Zsolt

 

A legfiatalabbak ugyan kikaptak az FTC-től, de a játékuk és a szívük a helyén volt. Küzdöttek egymásért. A gyerekek profi hozzáállását mutatja, hogy a Fradi ellen sem adták fel és a Dunaújvárosi EDSE-nek is ugyanolyan bátran ugrottak neki. Meg is lett az eredménye, 6:0 ide! Szép volt Gyerekek!

Gólszerzők: Papp Zétény (2), Hortobágyi Kristóf (2), Unger Roland (2)