Dobogóra fel!

A 2007-es korosztályú vízilabda csapatunk magabiztos játékkal és igazán eredményesen szerepel a bajnokságban. A hétvégén a gyerekek teljesítményének köszönhetően sok gól születhetett. Remek volt a játék felépítése és a magabiztos fellépés meghozta a gyümölcsét.

 

 

Erősebbek voltunk az Új-Hullám SE-nél és ez hamar meglátszódott az eredményben is. Suller Balázs ellen szabálytalankodtak, majd be is vágta a büntetőt. Varga Milán fél percen belül 2 gólosra növelte az előnyünket, de pár szempillantás sem kellett, hogy bevágja a következőt.  Első negyed közepén Galambos Alex első próbálkozását ugyan hárította az ellenfél kapusa, de az ismétlés egy óriási gólt szült a csapatnak. Szinte kezdés után labdaszerzés és Suller Balázs megint gólt szerez. A fent említett srácokon kívül még Hadadi Laci gólja volt érdekesebb, aki 1 másodperccel a lefújás előtt bombázta a labdát a kapuba. Második negyed Vinis Gerié volt, aki 6 gólt is szerzett a röpke idő alatt. Nem mehetünk el Wáczek Félix akciója mellett, aki labdaszerzés után megúszva szerezte a csapat 12. találatát. Csetneky Levi labdaszerzéseiből jól építkezett a csapat és 16:1 arányban vezettünk a játék felénél. Utána kicsit visszaesett a teljesítmény, de ekkora különbségnél hogyne esne. Még 7 gól született a maradék két negyedben.

Góllövők:

6          Suller Balázs

5          Vinis Gergely

4          Varga Milán

3          Galambos Alex

1          Wáczek Félix

1          Hadadi László

1          Varga Ákos

1          Szász Máté

1          Varga Levente II

 

„Biztos három pontként tekintettem a mérkőzésre, hiszen nagyon szerettem volna megnyerni. Jó lenne télen első három között végezni a bajnokságban. Az első két negyedben tudtuk diktálni az iramot, de utána nehéz volt a helyzetkihasználás és több gól is lehetett volna. Sajnos nyomás alatt nem érezzük a kaput igazán. Ezt a jövőben fejleszteni fogjuk. Győzni akartunk. A hozzáállás pozitív volt, de a kapura célzás volt a problémánk. Sok volt a hezitálás. Ebben a sportágban sokkal veszélyesebb egy kihagyott helyzet, mint a labdarúgásban. Fociban négy védő és több szűrő középpályás. Nálunk, ha átdobják a támadósort csak egy védővel találja szembe magát a kontrára induló úszósereg. Nyilván ezzel magyarázható a biztonsági kapura lövés. Mostantól nehezebb ellenfelek jönnek, de ha fejben ott vagyunk, akkor a három pontot folyamatosan hozhatjuk. Gratulálok minden játékosomnak!” – Barak Richárd szakosztályvezető