5 arany a nemzetközi versenyen

120 nevező és majdnem 30 klub vett részt azon a nemzetközi versenyen, amin a Városgazda Utánpótlás Akadémia csapata 5 aranyérmet és mellette egy Nemzetközi Bajnoki Övet szerzett. Dudok Károly tanítványai most megvédték a Mester becsületét.

Az X FIGHT COD Európai Nemzetközi Bajnokságon Szerján Attila ismét nagyot villantott, hiszen a decemberi Magyar Bajnoki cím után egy Nemzetközi övet is magára akaszthatott a zseniális párharcokat követően. Nem is maradt el a küzdelem híre, hiszen a Városgazda nagyágyúja rögtön egy főmérkőzéssel léphet ringbe egy szlovák versenyző ellen a hétvégi bajai nemzetközi tornán. Szerján Vera, Sándor Csaba, Juhász Erik és Juhász Martin nyakában az aranyérem csillanhatott, míg Tóth Attila, Nagy Richárd az ezüstnek és Zsikai Dominik, Nagy Roland, Lazók Martin a bronzéremnek örülhettek.

„Kértem őket, hogy csak hajtsák meg magukat egy picit, de ne nagyon, mert december 15-én voltak utoljára éles meccsen. Decemberi sztároskodás után összeszedték magukat. Túl jól voltunk lakva a sikerekkel. Én mondtam mindenkinek, hogy ez még kevés. Nem is szerveztem mérkőzéseket és így rendkívül kiéheztek a sikerre. Fizikálisan nem változtattam az edzéseken, de a taktika és a pszichés terhelés fontosabb lett. Nagyon remélem, hogy a csapatunk Baján is ki tudja villantani a fogát.” – Dudok Károly szakosztályvezető