A Jövő Bajnokai lettünk

A Tüske uszodában rendezték az idei Jövő Bajnokai összrégiós felmérő versenyt szombaton. Járomi Beni és Sánta Vivien Jövő Bajnokai tagságú versenyzőink vettek részt az eseményen. Budapest 1-es régiója diadalmaskodott ezen a magas színvonalú versenyen. A VUA versenyzői is ennek a régiónak tagjai.

Szombaton és vasárnap Kecskeméten is versenyeztek úszóink. Különböző betegségek miatt elég sok hiányzónk volt, ennek ellenére a csapatversenyben a BVSC és VASAS csapatát legyőzve a 15. helyen végzett a VUA csapata.

Versenyzőink az alapozás közepén járnak. Hosszú, állóképességi edzéseket végzünk és mindenféle könnyítés és gyorsítás nélkül indultak úszóink. Szinte kivétel nélkül minden rajtunk egyéni csúccsal végződött. Ez azt jelenti, hogy saját nevelésű versenyzőink lassan utol érik korosztályukat.

 

Sajnos negatív visszacsatolást is kaptunk ezen a 2 napon. Mivel nem rendelkezünk használható rajtkővel, így számos kizárásban részesültünk. A szabálytalan rajtok abból adódnak, hogy ezen a téren hátrányban vagyunk az összes többi egyesülettel szemben.

 

Sipos Maja 100 hát 3.hely, 200 gyors 3.hely

Berta Barbi 50 mell 2.hely, 50 hát 2.hely, 50 pille 3.hely, 50 gyors 2.hely

Csongrádi Gergő 100 hát 2.hely, 50 hát 2.hely

Cserni Laci 400 vegyes 2.hely, 50 mell 1.hely, 50 pille 2.hely

Sánta Georgina  200 gyors 3.hely, 50 hát 3.hely

Ispán Szilárd 50 gyors 3.hely

Járomi Beni 400 vegyes 3.hely

Cserni Laci a korosztályában legmagasabb pontot elérő versenyzője lett.