A szezon utolsó tornája

A Városgazda Utánpótlás Akadémia hokisai az utolsó haza rendezésű jégkorong tornán vettek részt a hétvégén. A gyerekek három csapattal mérkőzhettek meg és bár az eredményt a szabályok szerint nem lehet jegyezni ebben a korosztályban, mégis mindegyik mérkőzést megnyertük. Jól kezdte pályafutását az új mezünk.

Nagyot ugrott a színvonal Akadémiánkon az elmúlt években. Fiatal sportágunk első szárnycsapásai, avagy esései után, már igenis megszorongatjuk, de leginkább legyőzzük ellenfeleinket. Sokan a gyerekek közül Tejfalussy Béla szakosztályvezetőnk segítsége által álltak először jégre. Mára precízen vezetik a korongot, szerelnek és egyre több gólt lőnek. Kapusaink is kitűnnek a mezőnyből, sőt egyeseknek igazán fényes jövőt jósolnak a sportágban a szakemberek. A hétvége talán legkomolyabb része az volt, amikor a Jégkert SE ellen három gólos hátrányból fordítottak a gyerekek, majd meg is nyertük a találkozót. A Szolnok Orcaz és a Kalózok elleni mérkőzéseket, meg csodaszép megmozdulásokkal tűzdelt játékkal magabiztosan megnyertük. Szerencsére adódott játéklehetőség mindegyik kis hokisunknak. Gratulálunk Gyerekek!

 

”A legtöbb gólt a tornán Hodruszky Csanád lőtte.
Papp Natasa második tornáján 3 gólt lőtt és gól passzt is adott. Keresztes Zsuzsi most is jó formában volt.
A második sorunk mind korábban most is,pa szép  összjáték gólokat lőttek. Két kapusunk félidőnként cserélt és igen kevés gólt kaptak.
A legerősebb Jégkert ellen 0:3-ról fokozatos nyomás alatt tartva jó védekezéssel magabiztosan fordítottunk. Most i mint már annyiszor nagyon tudott hajtani és egymásért is küzdeni a csapatunk, ebben minden játékos benne volt.
Összességében nagyon elégedett voltam a csapat eljesítményével, meggyőző határozott játékával.
Kiváló jó hangulatú tornát rendeztünk családi környezetben a szülők lelkes biztatása mellett.
A vendéglátásról nem is beszélve, köszönjük.” – Tejfalussy Béla szakosztályvezető