Adventi Vizes Gála

A Városgazda Utánpótlás Akadémia 5. Adventi Úszógálája vidámra és családiasra sikerült. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismételten teltház fogadta az előadókat és a versenyzőket. Előadókat, hiszen hagyománnyá nőtte ki magát a kezdeményezés, hogy az év zárásként szórakoztató műsorokkal is kedveskedjünk a gyerekeknek és a családoknak egyaránt.

A rendezvényt Kissné Baumann Gizella Akadémiánk szakmai igazgatója nyitotta meg. A beszédek után az Árpád Gimnázium tanulói által előadott lélegzetelállító fényshow előadása következett. Utána a felnőttek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Aquafitness bemutató következett. Simon Virág és Aquafitnesses csapata idén is remek kis kóstolót tartottak az egyik legegészségesebb egészségmegőrző foglalkozás mozgásformáiból.

A tavalyi siker után Horváth Zoltán és az edzők ismét elővették a humort a tarsolyból és könnyes nevetésbe sodorták a teltházas uszodát.

A show után következhetett a bemutató úszás, ahol több, mint 100 indulónk volt. Ahogy tavaly, az idén is és mindenki éremnek és Mikuláscsomagnak örülhetett a végén.

Továbbá idén sem maradhatott el a családi váltó sem.

„Zseniálisra sikerült ez a nap is. Nagy örömmel tölt el minket, hogy minden egyes gyermeknek tudtunk adni ajándékot és érmet is egyaránt. A legkisebbeknek ez hatalmas örömöt okozott és vélhetően motiválóan hat a jövőjükre nézve a mai nap. Ezzel is szerettük volna megköszönni mindenkinek az egész éves kitartó munkát. Büszkék vagyunk mindenkire, hiszen az idősebb korosztályunk egyre szebb eredményeket hoz a versenyekről és idén útjának indítottuk a 100%-is nálunk nevelkedett versenyzőinket is. Szerettük volna feljebb dobni a hangulatot és megmutatni azt, hogy az edző is ember. Így a közös agymenésünkből megszületett a produkció. Továbbá megragadnám az alkalmat és ezúton is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket és hasonló sikerekben gazdag, de még sikeresebb új esztendőt.” – Horváth Zoltán szakosztályvezető