Bajnokok vagyunk!!!

A Városgazda Utánpótlás Akadémia U16-os labdarúgó csapata lett a 2018/2019-es szezonban a BLSZ bajnokságának az aranyérmese. Ahogy az elmúlt hetekben is összegeztük szinte semmi kétség nem fért ahhoz, hogy az arany csillanjon a fiaink nyakában.

 

A Balogh Zsolt, Ughy Márk edzőpáros kezei alatt nevelkedett gárda két forduló után elkapta a fonalat és bedarálta az ellenfeleit. Szédületes mennyiségű gól született a szezonban 22 mérkőzésen 190-szer volt eredményes csapatunk. A kapott gólok száma mindössze 17.

 

„Nincsen mit nagyon részletezni. Egy döcögős kezdés után csettintésre magukra találtak a fiuk. Óriási lendülettel tolták végig a bajnokságot. Technikailag bőven szinten aluli csapatok közé kerültünk és természetesen ezt nem lebecsülve az ellenfelet mondom, de hát valamilyen szinten szét kell bontani és osztályozni a csapatokat. Azt sem mondom, hogy egy erősebb bajnokságban is ilyen jól teljesítettünk volna, de sokkal többet tanult volna a csapat, mit idén. Nehéz volt motiváltnak tartani őket úgy, hogy kézilabdázókat is megszégyenítő mennyiségű gólt szerzünk meccsenként. Gratulálok a srácoknak és edzőiknek Balogh Zsoltnak és Ughy Márknak is. Dolgozunk tovább és remélem az aranyérem érzése nagyobb motivációt ad a fiúknak, hogy újra megszerezzék azt.” – Szabó László szakosztályvezető

 

további képek:

https://adatbank.mlsz.hu/club/49/5/20570/24/192413.html

Közzétette: Városgazda Utánpótlás Akadémia – 2019. május 27., hétfő