Bevetésen az új generáció

A Városgazda Utánpótlás Akadémia úszói új versenyző csapattal bővültek. A hétvégén rajthoz álló sportolók, már 100%-ig a saját oktatásból kikerült versenyzők, amire már most nagyon büszkék vagyunk. Jó érzésünket tovább fokozza, hogy a már rutinosnak számító gyerekek között az újpncok is teljesítik a szakmai stáb által elvárt „győzd le magad”, azaz az egyéni rekordok folyamatos megdöntését. Ez most sem volt másképp.

A BVSC Őszi Kupán a kicsiké volt igazán a főszerep. Azoké a saját nevelésű sportolóké, akikre mint utánpótlás akadémia már most nagyon büszkék vagyunk. Tíz újoncunk indult a versenyen és egytől egyig javították a legjobb idejüket MINDEN VERSENYSZÁMBAN! Szakosztályunk nagyágyúi közül ketten indultak és 100m háton Berta Barbara és Kulcsár Zalán is elsők lettek.

„Nagyon büszkék vagyunk a legfiatalabb versenyzőinkre. A 2006-2007-es korosztályból mindenki minden számban javította az egyéni legjobbját. Ez már teljes mértékig Akadémia siker, hiszen az első karcsapástól számítva a kezeink alatt nevelkedtek a gyerekek.” – Pasku Balázs edző

Következő verseny:

December 1-2. Székesfehérvár, ahol az egész úszószakosztály képviselteti magát

VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-8 VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-10 VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-9