Csíptünk, haraptunk, győztünk

A Városgazda Utánpótlás Akadémia másodszor rendezte meg a már már hagyománnyá váló Muaythai Utánpótlás Kupát. A rendezvényre az ország minden pontjáról érkeztek ifjú harcosok a megkopott öklű mestereikkel és igazán színvonalas napot varázsoltak.

7

97

74

Már korán reggel teltház volt a Vilmos Endre Sportcentrum küzdőtermében, ahol a mérlegeléssel kezdődött az első pszichés összecsapás. A nevezett 15 klub harcosainak összesen 23 mérkőzést láthatta a kilátogató közönség. A Városgazda Akadémia színeiben versenyző Ócsag Gábor, Lazók Martin, Tóth Attila aranyérmet szerzett, míg Nagy Richárd saját társa ellen maradt alul, így az ezüst jutott neki. Egyetlen női indulónk, Gábor Ronett az aktuális bajnok Tóth Enikő ellen maradt alul, így az ezüstnek örülhetett.

54 58 60 65

„Jó kis napunk volt. Maximális elismerés a gyerekeknek, hiszen beleadtak apait-anyait a mai napba is. 4 aranyérmet szereztünk az 5 sportolónkkal és csak azért nem született 5 arany mert a döntőt két Városgazdás játszotta. Azaz megtettük, amit lehetett. Ronett a magyar bajnok ellen került szorítóba, aki nagyobb rutinnal rendelkezik. Bár az ezüstérmet szereztük meg, nálam aki szorítóba lép már nyert. Büszke vagyok a csapatomra! Ismét nagyon elégedett volt mindenki a szervezéssel, ahogy jó magam is és ez úton is szeretném megköszönni Illés Katalin és Varga Noémi munkáját. A Sportolóinkkal készülünk tovább és reméljük, hogy a további versenyeink is hasonló népszerűségnek örvendenek majd. Bár így is telt ház volt. 🙂 ” – Khru Dudok Károly szakosztályvezető

18 102 98

1