Élen az utánpótlás

A Városgazda Utánpótlás Akadémia U17-es futsalosai ismét hozták a kötelezőt. Most egy olyan csapat ellen, akik tényleg az igazi futsalt képviselik a bajnokságban. Felnőtt csapatunk sem a mezben sem a pályán nem találta sajnos a helyét, így simán kikaptunk a Kastélydombi SE ellen.

Ahogy a nagypályán, úgy a futsalban is a prémium kategóriát képviseli az U17-es korosztályunk. Menő játékkal 7:2-re vertük idegenben a Rubeola csapatát. Még mérkőzéshátrányban is két pont különbséggel 100%-os teljesítménnyel vezetjük a tabellát.

Szabó László szakosztályvezető, edző„Igazán színvonalas játékot láthattak a kiérkezők mindkét csapattól. Már a 3. percben vezetést szereztünk, amire hamar válaszolt az ellenfél. Majd kijött a technikai, taktikai és az erőnléti különbség és 7-et vágtunk a Rubeolának. Szeretek ellenük játszani, hiszen az igazi futsalt képviselik. Szerencsére lehetőségünk adódott az 5 a 4 elleni játékot is gyakorolni, hiszen az ellenfél is erre kényszerült. Valójában a sportág minden csínját bínját kipróbálhattuk ezen a mérkőzésen. Nem szeretnék egyénileg kiemelni senkit a csapatból, hiszen egyetlen játékosként magabiztosan győztünk ma.” – Szabó László szakosztályvezető

 

Felnőtt csapatunk kikapott a Kastélydombi SE ellen. Az edző szerint motiválatlan fáradt és gyenge játékkal vesztettük el a mérkőzést.