Fejlődünk!

A Városgazda Utánpótlás Akadémia vízilabdásai megkezdték a második felvonást a szezonban. Az ellenfél az a Kistarcsa volt, aki ellen az újdonsült csapatunk először szembeszállt. Nagy presztízsű csata volt készülőben és sikerült is villantani egy picit.

Új csapatunk nem igazán a gólerős játékáról híres idén. Most mégis megtört a jég. A Kistarcsa ellen Suller Balázs két gólt is szerzett. A csapatunk egyre fegyelmezettebb játékának köszönhetően talán a jövőben egyre több gól születik majd.

„A hétvégére nagy presztízzsel készültünk, mivel a Kistarcsa ellen léptünk pályára, akik a pályafutásunk legelső ellenfele volt szeptemberben. A srácok felé a legnagyobb kérésem az volt, hogy mutassuk meg, mekkora fejlődésre vagyunk képesek és próbáljunk óriási falat húzni az ellenfél támadásaival szemben. A gyerekek nagyon akartak és ameddig nem érkezett el az állóképességük határa, nagyon fegyelmezetten játszottak. Sajnos nagyon sok betegség és egyéb okok miatt 12-en kellett kiállnunk. Nagy küzdés volt, köszönöm szépen a csapatnak a hétvégét. Úgy gondolom a lépcső, amit emlegetek talán most egy emelet volt. Készülünk tovább, hisz még bőven vár ránk megmérettetés. Hajrá VUA!” – Barak Richárd szakosztályvezető