Gyalultak labdarúgóink

A Városgazda Utánpótlás Akadémia labdarúgói kegyetlen darálással kezdték az a szezon elejét. Már a 3. fordulóban vagyunk és 7 nagypályás csapatunk összesen 69 gólt lőtt a hétvégén.

 

„U17 és az U19-ben minden csapat küzd a létszámok és minőség miatt, ami rányomja a bélyeglét a mérkőzésekre. Az MLSZ U17-es csapatunk 16:1-re nyert a hétvégén. Ez abból adódik, hogy az U17-es korosztályunk kiemelkedően jó játékosokból áll.  Továbbra is a cél a felnőtt keretbe való beépítés. Motivációt a fiainkban fenntartjuk azzal, hogy felsőbb szinteken pl. u19-ben és a felnőttben játszatjuk őket. Ezt nagyon szeretik és meg is állják a helyüket benne.” – Szabó László edző

 

„U19-es csapatunk érdekes dologgal szembesült a versenynapon. Konkrétan lefagyott a mosoly az arcunkon amikor 6+1-gyel felállva megláttuk az ellenfelet. MLSZ szabályai szerint kiálltak, de számomra szomorú, hogy egy Nb3-mas csapat utánpótlása nem tud elég gyereket kiállítani. Ez nagy hátránya a rendszernek. Viszont óriási pozitívum számunkra, hogy a nálunk elvégzett munka egyre vonzóbb más csapatok számára. Vonzóak vagyunk már a vidéki srácok számára is, akik folyamatosan keresnek minket. ” – Szabó László edző

 

 

„Felnőtt csapatunk egy igazi mostohagyerek. Erős az, amikor 12 mérkőzés után még este 7-kor focizunk egyet vasárnaponta. Most egy fiatal ellenféllel találtuk szembe magunkat, ám nagyon kulturált játék volt jellemző a mérkőzésre. Az osztály szintjénél jóval magasabb kvalitású játékot képviseltünk a hozzáálláshoz méltóan. Kezd a csapat úgy összeállni, hogy vonzó legyen a utánpótláskorú játékosaink számára is. Az u17 és az u19 es csapatunkból 3 játékos végigjátszotta a találkozót, míg volt egy kispadosunk is aki sajnos nem tudott részt venni a játékban a mérkőzés képen miatt. ” – Szabó László edző

 

U14-es csapatunk a Vízművek ellen lépett pályára idegenben, ahol 13 góllal simán nyerte a találkozót. Csapatunk három forduló után a harmadik helyen áll a tabellán.

 

 

 

U15-ös csapatunk szédületes 22:1-re nyert a Vilmos Endre sportcentrumban. Két forduló után a harmadik helyen a Városgazda.

 

U16-os csapatunk hamar 3 gólt is kapott az Ikarus BSE-től, de az 51. percig kiegyenlítettünk. Végül a 75. percben ismét megszerezte ellenfelünk a vezetést, amivel együtt elvitték a 3 pontot a Vilmos Endre Sportcentrumból.

 

U17-es BLSZ-es csapatunk egy nagyon szoros mérkőzésen egy gólos hátrányból fordítva verte idegenben a kerületi riválist.