Harc a bronzért – Rangadóra készülünk

A Városgazda Utánpótlás Akadémia U15-ös labdarúgói a Kispest SE ellen játszanak ma 18:00 órakor a Vilmos Endre Sportcentrumban. Igazi rangadó közeleg. Hogy Szarka Zoltán fiai hogyan képesek a mai napon játszani, az döntően befolyásolja a bronzérem sorsát. Ugyanis akad rá bőven jelentkező.

 

U15-ös csapatunknak mindössze két mérkőzése van vissza a bajnokságból. A mai mégis döntő fontosságú. Bár a Kispest SE egy mérkőzéssel kevesebbet játszott nálunk, mégis csupán egy ponttal van lemaradva a nyomunkban. Ha a maival együtt a Vízművek elleni találkozót is megnyernénk, akkor még mindig egy ponttal be tudunk kúszni a Kispest SE elé.

 

Ennél azért bonyolultabb a képlet! Boncolgassunk.

Többen vagyunk harcban a bronzért. Brazil szappanoperákat vagy Trónok Harca stílusában az élet által megrendezett kaotikus összevisszaság érdekes végső felállást tartogathat. Még a 7. helyen álló Törökbálint is esélyes lehet, hiszen két könnyebb csapattal játssza az utolsó két fordulót. Az Airnergy a Gerrzoval találkozik, ahol a mi szempontunkból egy igazságos döntetlen lenne a legjobb forgatókönyv, hiszen mindkét csapat két ponttal van lemaradva a sarkunkban. A Kispest bár mögöttünk van, de ha nyer, akkor óriási lépést tesz meg a bronzért, hiszen a maradék két mérkőzését nemigen veszítheti el.

A Városgazda mindenesetre ma a képzeletbeli dobogó harmadik fokán várja a trón, vagy inkább bronzfosztásra éhes kispestieket. Október végén 4:1-re kaptunk ki idegenben, ahol Puskás Márké volt az utolsó szó. Reméljük most viszonozhatjuk a találatokat. Szarka Zoltán és fiai felkészültek! HAJRÁ VÁROSGAZDA!!!

 

„Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, mert egy igen jó csapat ellen szállunk harcba a végső Célunkért! Nagyon örülök neki, hogy a játékosok folyamatos fejlődése lehetővé tetté azt, hogy az utolsó pillanatig beleszóljanak a bronzérem sorsába, ezért Mindenképpen Dicséretet érdemelnek! Bízom benne, hogy Csapatunk kihozza magából a maximális teljesítményt. Már csak egy utolsó lépés hiányzik. Álmodtunk egy világot Magunknak itt állunk a kapui előtt, már csak be kell lépnünk rajta! Hajrá Fiúk! Hajrá Városgazda!” – Szarka Zoltán edző