I. Városgazda Vízipóló Kupa

Fantasztikusan sikerült a pólósaink szereplése a Kőér utcai sportuszodában szombaton. Már az első mérkőzésen az OSC ellen sikerült egy gólzáporos és nagyon szép arányú győzelmet aratni. Ez mind a lelkes és bátor játéknak volt köszönhető. Végeredmény 16-2 a Városgazda javára. Kun György szakosztályvezető szerint könyvelhető volt az első győzelem, de akkor még úgy tartotta, hogy a következő meccsek nehezebbek lesznek.
A második mérkőzésre egy meccsnyi pihenő után került sor az YBL Hegyvidék ellen. Bár az első negyedben még egy gólos különbséggel vezettünk, Kun György a szünetben feltüzelte a játékosokat és sorra ontották a találatokat.
Sajnos szusszanásnyi idő sem maradt ifjú titánjainknak, máris vízre kellett szállniuk, hogy megküzdjenek az Angyalföldiek ellen. A többihez képest meglehetősen gólszegény találkozón ismét a Városgazda pólósai győzedelmeskedtek, ezzel beállítva a sima 3 meccses és ezáltal a kupagyőzelmet.
Mérkőzések legjobbja a saját nevelésű Pipek Olivér volt, aki szemmel láthatóan bátor játékával kitűnt a mezőnyből és a csapat legtöbb gólját is ő szerezte.


I. Városgazda Vízipóló Kupa

A Városgazda Utánpótlás Akadémia február 6-án szombaton megrendezi I. Városgazda Vízipóló Kupáját a Kőér utcai uszodában. A felkészülési torna célja a 2001-es Budapest Gyermekbajnokságra való felkészülés. Résztvevők az OSC Vízilabda SE, Ybl-Hegyvidék, Angyalföldi Sportiskola és a Városgazda Utánpótlás Akadémia Vízilabda Szakosztálya.

Várunk szeretettel!

Megosztás