Jégre való kis társaság

Az első tornán vettek részt a Városgazda Utánpótlás Akadémia újdonsült jégkorongosai. Az Üllői úti jégpálya bezárása miatt a második kerületi Budai Műjégpályán rendezték meg a Szuper Mini U8-as tornát. Nagyon remekül szerepeltek a legkisebbek.

A rendezvényt egy hazai megnyitóhoz méltóan Akadémiánk szakmai igazgatója Kissné Baumann Gizella szavaival kezdtük meg. Büszkék vagyunk az újakra, hiszen az elmúlt negyed év sikeres toborzásának köszönhető az új U8-as kis csapat.

„Csapatunk remekül játszott az első megmérettetésén. 4 meccsből párat egy-egy góllal kaphattunk ki talán, de egy mérkőzést biztosan megnyertünk. Büszke vagyok a picikre, hiszen a játékosok több, mint a fele januárban kezdett el korcsolyázni. A legfontosabb náluk pont a jégbiztos korcsolya tudás, illetve minimálisa a korongvezetés és kapura lövés. Bálint a kapusunk aranyosan védett, így az első mérkőzésén. Szülőkre ismét büszke vagyok, akik lelkesen segítik a gyerekeket és teljesen mindegy, hogy hol vagyunk, mi mindig sokan vagyunk. Várom a következő tornákat!” – Tejfalussy Béla szakosztályvezető