Jelentés a gólgyárból

A Városgazda Utánpótlás Akadémia labdarúgói nem kegyelmeztek az ellenfeleknek ezen a héten sem. U14, U15 és U16-os csapatunk összesen 23 gól lőtt az ellenfeleknek. Négy év elteltével fiaink és lányaink igazi kapusedzéseket tartanak. Most már a Bozsik Tornákon is!

 

A Szabó Ernő vezette U14-es csapatunk az Ikarusz gárdáját fogadta a Vilmos Endre Sportcentrumban. Fiaink 5 mérkőzés óta veretlenek a bajnokságban, de még a középmezőnyt erősítik. Az ellenfél mindössze két helyre lemaradva mögöttünk lesben állt a tabellán, így nem volt megengedhető még az „x” sem. Októberi találkozó egy gólban gazdag mérkőzéssel kecsegtetett, ám akkor kaptunk két találatot. Most egyet sem! Igaz a félidő közepéig kellett várni Németh Bálint gólcsapot nyitó találatára. 3:0-ás félidő után még jobban megjött a kedv a játékhoz. Nagy Alex mesterhármast rúgott, majd sima 7:0-ra győzött csapatunk.

 

Szarka Zoltán vezette U15-ös csapatunk a dobogót szeretné megcsípni. Sajnos a Gloriett ellen nem sikerült a bravúr, így élesebb küzdelem alakult ki közel 6 csapat között a bronzéremért. Érdekes az volt inkább, hogy a vártnál is nehezebben indult be a találkozó a kőbányai csapat ellen. Bár hamar gólt szerzett Pentz Dávid révén csapatunk mégsem ért meg a játék a félidőig sem. A szünetről visszajövet viszont kicserélődött csapatunk. Góllal kezdtünk a második játékrészt, majd 7-et vágtunk 40 perc alatt. A találkozót az első gólt szerző Pentz mesterhármasával zárta a Városgazda.

U16-os csapatunk követve a hagyományokat most is kivégzéssel ajándékozta meg az ellenfelét, a Mészöly focisulit. Csapatunk két legeredményesebb játékosa Puskás Bence és Nyuli Domonkos voltak 2-2 találattal. A fiaink bár mérkőzéshátrányban vannak a második, harmadik csapattal szemben, mégis iszonyatos magabiztossággal és behozhatatlan gólelőnnyel vezetik a tabellát a BLSZ Ifjúsági U16 felsőházában.

 

Felnőtt csapatunknak nem sikerült a Büske ellen itthon a győzelem. Bár ősszel idegenben 5:3-re győztek a srácok, most a plusz kettő lemaradt. A 73. percben Szabó László egyenlített, így 3:3-as döntetlennel zárult a találkozó.

 

Bozsik Torna

U13 korosztályban 2, U11.ben 4 csapattal vettünk részt.

Leány Bozsik Torna U12 1 csapattal vettünk részt.