Maradj és eddz otthon!

Vagy legalábbis, ahogy elkülönülve másoktól edzeni tudsz. A Városgazda Utánpótlás Akadémián már több, mint egy hónapja nincsenek csoportos edzések. Mint más nívósabb klubok mi is felvettük a kesztyűt és az edzés folytatódik.

Kihasználva a 21. század adta lehetőségeket online edzésprogramok mellett online ellenőrzéssel segítik a fiatalokat edzőink.

Labdarúgásban többszáz gyerekről beszélhetünk, akik a mai napig gyakorolják az edzőink által készített videók gyakorlatait. Sportolóink ezután magukat levideózva küldik vissza a szakemberieknek a gyakorlatokat. Lehet nehéz, de nincs más választás ütni kell a vasat.

Ha már az ütésnél vagyunk. Dudok Károly is saját készítésű videóival segíti a szakosztály munkáját.

“Nincsen rosszabb és veszélyesebb annál, mint amikor egy ilyen sportágban rosszul rögzülnek a technikai elemek. Ahogy a videóban is elmondtam, ez most egy különleges eset, normális helyzetben nem támogatom az otthoni technikázást. Ez a videó a szülőknek/segítőknek is szól most, megmutatva a helyes kivitelezést. 

A sportolóknak teljes edzések kerülnek kiküldésre, bízom benne, hogy a kiadott feladatokat mindenki becsülettel végig csinálja, és nem teljesen a nulláról kell majd újra indulnunk. Kitartást mindenkinek!” – Khru Dudok Károly szakosztályvezető 

Vízilabdázni és úszni is nehéz ilyenkor, de kreatív csapatunk ebben a szituációban is feltalálta magát. Fitlabda, gumikötelek, székek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető legkevesebbet veszítsünk a formánkból. 

Lényeg, hogy vigyázzunk egymásra és próbáld megőrizni a formádat!

Eddz otthon!