Még két bajnokunk van

Tűzijáték lett az idény vége. Sportolóunk egymás után hozták be a dobogós helyeket, bajnoki győzelmeket és most a várva várt két futsal csapatunk is arannyal zárta az évét. Az U11 és az U13-as futsalosok nagyon megérdemelték a győzelmet.

Évek óta nagyon komolyan folyik a szakmai munka Akadémiánkon. Szakembereinknek hála az U16-os nagypályás csapat is bajnoki címet szerzett, majd most a kis futsalosaink is. A Strandlabdarúgó és futsal szakosztályunk edzői igencsak ütőképes utánpótlás bázist építettek össze. Szabó László, Ughy Márk, Ács Gábor, Balogh Zsolt négyes évek óta kupákkal hizlalja az Akadémia kincstárát. A stabil teljesítmény mögött rengeteg munka és jól felépített stratégia van. Szédületes teljesítménnyel bajnok mindkét csapatunk. Az U11-esek 20 mérkőzésen kereken 70 gól lőttek és mindössze 39-et kaptak. U13-as csapatunk 18 mérkőzéséből 16-ot megnyert és 85-ször zengette meg az ellenfél hálóját.

 

Szabó László szakosztályvezető, edző„U11-es csapatunk nagyón jó játékkal, szép gólokkal ünnepelte a döntőt. Amit gyakoroltunk visszajött. U13-nál van egy kis keserűségünk. Igaz, hogy bajnokok lettünk, de az utolsó meccsen már nem koncentráltunk eléggé. A bebiztosított győzelem miatt nem volt meg figyelem és elvesztettük az egész éves veretlenségünket. Köszönöm a szülők és a Honvéd csapatának a hozzáállását. Összességében egy nagyon sikeres idényt zártunk mert azokban a bajnokságokban kupákban, amiben indultunk a topp pozíciókban végeztünk. Jó úton járunk és a hosszútávú koncepcióban bízok a csapatban építésben. Külön öröm és szakmai siker, ha futsallal a nagypályához tudjuk segíteni őket. Köszönöm kollégáimnak is a türelmet és a csapatokért tett áldozatos munkát. Folytatjuk ugyanilyen precízen és szigorral, ugyanis csak ennek van értelme.” – Szabó László szakosztályvezető