Megkezdtük a tavaszi szezont

A Városgazda Utánpótlás Akadémia labdarúgói megkezdték a tavaszi szezonjukat a BLSZ-ben. Nagyon jól sikerült a start, hiszen mindhárom csapatunknak sikerült megszereznie a három pontot.

U14-es csapatunk a Kelen csapatát fogadta a Vilmos Endre Sportcentrumban. Az őszi fordulóban 8 gólt lőttünk a zöldeknek idegenben, így most is várhattunk egy gólzáporos mérkőzést. Csapatunk a bajnokság 9 helyéről ugrott neki a tavasznak. Minden lehetőséget meg kell ragadni Szabó Ernő edzőnek arra, hogy a legtöbb játékosunk kellő mérkőzéstapasztalatot szerezzen, így mindenki játszott ezen a találkozón is. Vajler Ádám 4, Németh Bálint 2 és Kramli szilárd 1 találattal járult hozzá a 7:0-ás győzelemhez.

Képernyőfotó 2019-03-11 - 11.48.15

U15-ös csapatunknak sikerült revansot vennie az őszi fordulóban elszenvedett vereségért a Goldball ellen. Fiaink idegenben kezdték a tavaszt. A kezdeti ismerkedés után felbátorodtak a csapatok és egy védekezési hibának köszönhetően a hazaiak szerezték meg az első találatot. Az egyenlítésig a 66. percig kellett várni, amikor is Puskás egy zseniális szabadrúgásgólt szerzett. Nem volt választási lehetőségünk. Hajtani kellett. Az egész mérkőzésen a pontrúgások jelentették az igazi veszélyt mindkét kapura, így az sem volt meglepő, hogy a 79 percben Tóth Olivér szögletét Dombora árpád gólra váltotta. Nagyon fontos találat volt egy fontos mérkőzésen. Csapatunk ezzel a 3 ponttal két helyet is előrelépett a tabellán.

Képernyőfotó 2019-03-11 - 11.57.30

U16-os csapatunktól megszokhatóan iszonyatos nagy gólkülönbséggel zárták a fiaink az első találkozót. Az MLTC csapata ellen 10 játékosunk 17 gólt tudott lőni.

Képernyőfotó 2019-03-11 - 12.03.22