Menydörgés és villám gólok

A borús idő ellenére utánpótlás csapataink szépen lehozták a soron következő fordulójukat. U14-es csapatunk is szépen harcolt a lista vezető ellen, de ez kevésnek bizonyult. U15 és U16-os csapatunk ismét kiváló hétvégét tudhat magáénak. A többi mérkőzésünket elfújta a szél és elmosta az eső.

Megállította U14-es csapatunk menetelését a Gázgyár. A 4. csoportot előttünk 24 ponttal vezető csapat sajnos magabiztos győzelmet aratott otthonunkban. A Városgazda U14 továbbra is a 7. helyen van a tabellán és az elkövetkező időben nincsen is semmilyen veszélyben ez a pozíció. Következő ellenfelünk a harmadik helyen álló CsHC 94 SE csapata lesz.

 

Megnyerte a kerületi derbit a Városgazda U15-ös csapata. Az otthonunkba látogatott el szombaton a Kastélydombi SE csapata, ahol egy 4-est kapott fiainktól. Puskás lövöldözős kedvében így mesterhármassal pipálta ki a mérkőzést. Csapatunk egyik legeredményesebb játékosa megduplázta a tavalyi teljesítményét, így 25 mérkőzés után 44 gólnál jár Puskás Márk.

U16-os csapatunk folytatta könyörtelen verő, azaz sok gólos nyerő szériáját. Igaz a csapat alfájának Szabó Lászlónak az érkezésére várt a csapat, hiszen 0:0-ás félidő után egyből elkezdték gólgyártást. A kitűnő mérkőzésért a srácok, de az ellenfél is kapott egy 5-öst.

Felnőtt mérkőzés és a Bozsik Fesztivál az időjárási körülmények miatt elmaradt.