Nagy az összhang

A Városgazda Utánpótlás Akadémia labdarúgói az egyik legjobb szezonjukat játsszák idén. Ez minek köszönhető? A megfelelő szakmai munka, a jó hangulat mellett korszerű és kívánatos infrastrukturális háttér áll a focistáink rendelkezésére. Hernády András szakosztályvezető a siker hátterében az edzőink profi munkáján felül a nagyszerű csapategységet tartja legfontosabbnak.

 

 

„Jó látni, hogy a fiúk így kiállnak egymásért a pályán. Azt nem tudom róluk, hogy valóban barátok-e, de kívülről ez érződik és ez egy óriási lépéselőny a többi csapattal szemben. Már számos fordulón túl vagyunk és a szakembereink áldozatos munkája szemmel látható a csapatokon. Vannak olyan korosztályok, akikkel ugyanazon edzők dolgoznak és a végeredményeket nem figyelve érződik az azonos stílus kialakítására való törekvés.” – Hernády András szakosztályvezető

 

U17-es MLSZ-es csapatunk ismét győzelemnek örülhetett. Bár a győzelem nem volt olyan kiugró mértékű, mint már lassan megszokhattuk, de annál értékesebb volt. Idegenben vertük két góllal a nagyobb múlttal rendelkező egyik legkiválóbb csapatot a REAC-ot.  9 mérkőzés óta hibátlanul teljesítenek a fiaink.

U19-es csapatunk sajnálatos módon kikapott a REAC csapatától. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a liga egyik, ha nem a legjobb csapata ellen játszottunk. Az eredmény bár nem arról árulkodik, de bíztatóan jól mozognak a fiaink.

 

U15-ös csapatunk, bár megverte a Puebla csapatát, mégis túl izgalmassá tették a második félidőt. Az első játékrészben magabiztos 4:1-el jöttünk le a pályáról, majd 6:1-es vezetés után jött a rövidzárlat és kaptunk négy gólt. A csapat legsikeresebb játékosának Németh Bálintnak a 76. percben születtett góljára óriási szükség volt, hiszen még kaptunk egy találatot a 80. percben is. Végül nagyon neccesen, de 7:6 arányban nyertünk idegenben.

Felnőtt csapatunk a szabálytalanságairól híres Inter otthonában kapott ki 5:1-re.