Nagyhatalom lettünk

A Városgazda Utánpótlás Akadémia strandfocisai évek óta kupákkal látják el a székház díszes gyűjteményét. U17-es csapatunk után szombaton az U15 és vasárnap az U13-as csapatunk is megnyerte az országos bajnokságot. A laikusok és a szakma is tökéletesen egyetért abban, hogy Akadémiánk jelentős szerepet vállal a sportág utánpótlásában a bajnoki címek meg egyenesen bizonyítják, hogy Strandfoci utánpótlás nagyhatalom lettünk.

A Strandlabdarúgás és futsal szakosztályunknál indulásunk óta ugyanazon edzői stáb mellett finomra hangolt magasszínvonalú képzés zajlik. Legyen szó futsalról, vagy a strandfociról. Egyre közelebb kerülünk a kezdeti céljainkhoz, minthogy ütőképes játékosokat integráljunk a felnőtt csapatokba, illetve egyre világosabban látszódik, hogy nemsokára Városgazdás sportolónak is szurkolhatunk a válogatottban.

„Teljes mértékig elégedett vagyok mindkét csapat hétvégi szereplésével. Nem szeretnék fentről beszélni, így kérem senki ne értsen félre. Aki látta a srácok teljesítményét, az nagyon jól tudta már a nap elején, hogy mi emeljük majd magasba a kupát. Hosszú és nagyon kemény munka áll mindhárom bajnok csapatunk háta mögött, így megérdemelten nyertek a fiaink. Büszkék vagyunk rájuk és büszke vagyok természetesen az edzőinkre is. Köszönjük a remek együttműködést a Honvéd MFA-nak és ez úton is gratulálok a bajnokság lebonyolításáért a MSMN csapatának. Minden családnak köszönettel tartozunk, hiszen jómagam szülőként és immár két bajnok fiú apjaként is tudom, hogy mennyi áldozattal jár ez mindenkinek. A munkát folytatjuk és a cél nem titkolt előttünk. Meghatározó szerepet vállaltunk és vállalunk a jövőben is a sportágban, továbbá válogatottakat akarunk nevelni a Városgazdánál.” – Szabó László szakosztályvezető

Ahogy korábban is írtunk róla, idén az MLSZ-től az MSMN kft. vette át a strandlabdarúgás irányítását. Ahhoz képest, hogy elsőéves a cég, mégis remek rendezésen vagyunk túl. Az MSNN felkérésére Akadémiánk kulcsszerepet tölt be a strandlabdarúgás szervezésében.