Óriási diadal

A Városgazda Utánpótlás Akadémia felnőtt csapata a legnagyobb győzelmét aratta a hétvégén. A felnőtteknek úgy kellett a 3 pont, mint egy csepp víz a sivatagban. De nagyon jól játszottunk és sikerült 4 gólt is szereznünk idegenben.

Magabiztosan kezdte a Városgazda a találkozót. Bár a kezdeti nehézséget az okozta, hogy elég szűk volt a pálya a 11:11 elleni játékhoz. Küzdelemhez viszont elég jó.

A szünet után egy szögletnél apróbb rövidzárlatot kapott a védelem és bár többször volt esély a felszabadításra az elmaradt. Viszont a sokadik próbálkozásra sikerült bevakarnia az ellenfélnek a játékszert.

Befűtött a találkozónak az egyenlítés, így a harc hevében játékosunkat Takács Attilát egy piros lappal küldte pihenőre a játékvezető.

A történet után viszont egy emberrel több hely lett a pályán és a magabiztosan támadó ellenfél vonalvédekezéséből először a védőket megfektetve Ughy Márk robbant kis és vágott egy gólt, majd a sikeres receptet követve Pásztor Benedek is betalált. Kiss Gergőt kilépéskor felrúgták, így büntetőt ítélt a játékvezető. Geri először a kapusba rúgta a labdát, majd a fájdalomtól meggyengült hálóőr nem bírta védeni az ismétlést. Minden esetre szép volt és a gólgazdag tetszetős játék révén csapatunk elrugaszkodott a tabella aljáról. Gratulálunk!

Képernyőfotó 2018-11-19 - 17.06.43 Képernyőfotó 2018-11-19 - 17.07.05