Ránk fért már a harc

A Városgazda Utánpótlás Akadémia harcosai parkolópályára kényszerültek februárban. Akárcsak egy porosodó T-72-es tank várták az összecsapást, ami végre elérkezett. Khru Dudok Károly nem hagyta elrozsdásodni fiainkat, hiszen a kijárási tilalom alatt is videóedzésekkel készültek Akadémiánk legkeményebbjei.

 

Harcosaink a Star Gym Kupán vettek részt Kecskeméten. Az első mérkőzésünk egy bemutató volt, amit a mindössze 8 éves Sándor Csaba vívott meg. Őt Herczku András követte, aki térdsérülés miatt kényszerült félbehagyni az ígéretesnek vélt találkozót. Uhrin Levente az élete 2. mérkőzésén magabiztos bunyóval verte a 9 meccses ellenfelét. Szerján Attila remek formában tért vissza a szorítóba. Érződött, hogy jó ideje nem ütött egy jót sem. Ki volt éhezve a srác. Sima ökölvívással kezdte a párharcot, mire mestere szokásos „combos Attila” kiáltására bevetette a csodafegyvert, amivel szépen rommá bontotta ellenfelét. Győzelem! Zsikai Dominik ellenfele Mihajlov Dávid volt, aki tavaly júniusban az első menetben KO-zta le a 214cm magas 140kg-os szörnyeteget Hong Man Choi-t. Akadémiánk fia tisztesen helyt állt és egy igazi küzdelmes mérkőzésen csupán pontozással maradt alul.

„Fantasztikus szombaton vagyunk túl. Kellett már nekünk ez a harc! Itt ott látszódott a rozsda a mozgásban, ami természetes egy ilyen kihagyás után, de büszke vagyok a fiaimra. Megtették, amit kellett és csinálták, amit kértem. Nyilván kiemelhetném Attilát és Dominikot, hiszen szemet gyönyörködtetően nagy pofonváltások és gigászi combosokat láthattunk, de Csabi bemutató mérkőzése után, Andris és Levi a maguk szintjén hozták az extrát és győzelem is születhetett. Andris sajnálatos sérülése nem hiányzott, de kemény gyerek és hamar visszatér majd. Most ismét egy kis szünet következik és szeptembertől kezdődhet a szezon.” – Khru Dudok Károly szakosztályvezető