Rojtosra lőtt hálók

Labdarúgóink több hazai mérkőzést is játszottak a héten és elég rendesen megcsipkézték a Vilmos Endre Sportcentrum kapuinak a hálóit. A légnyomás, a csillagok állása is kedvezett Sárosi Rolinak, aki egymaga hat találattal vette ki részét a hétvégi gólzivatarból. A felnőtt csapatunkban Megyeri Márk volt az egyetlen gólszerző. Így tovább!

U17-es csapatunk egyenesen kivégezte a Dunaharaszti MTK csapatát. A Vilmos Endre Sportcentrum gyepén esélyt nem adva ugrottunk neki az ellenfélnek. Sárosi Roland már a sípszó után hat perccel a második gólját szerezve sűrű sötét felhőt terített az ellenfél feje fölé. Gólvihar kezdődött. Duffek, Sárosi, Fehér, Sárosi,  Fehér, Megyeri és Balogh sorrendben szakadtak a találatok a rojtosra lőtt MTK hálóba. 9:0 az első félidőben. Második félidő sem kezdődött másképp. Puskás és Fehér egy percen belül két helyzetet is értékesített. Bár az ellenfél egy találattal megzavart minket 10 percre a koncentrálásban, a 63. perc után még 5 gól rázta meg az ellenfél hálóját.

U19-es gárdánknak már nem volt ennyire könnyű dolga a Dunaharaszti MTK-val. Bár hosszas várakozás és kemény küzdelmek után a 23. percben Nyuli domonkos megszerezte a félidei győzelmet jelentő találatot még nem tudtuk mi érkezik a második játékrészben. Hidegzuhany! Ellenfelünknek 8 percre volt szüksége a már behozhatatlannak könyvelhető 3 gól belövésére. Sajnos folytatták és tíz perccel később, majd a 75. percben belőtték az 5. találatot is. Csapatunk becsületgólját Kováts Örs szerezte meg a 85. percben.

Bár felnőtt csapatunk ígéretesen kezdett a Budatétény SE ellen, nagy zakó lett a vége. Az első gólt az U17-es játékosunk Megyeri Márk szerezte. A 16 éves srác ebben a szezonban a 17-ét mérkőzésen állt pályára, de már 23 gólnál jár. Ellenfelünk 16. percben szerzett gólja után Kiss Gergő piros lapja megpecsételte a Városgazda sorsát. A hazaiak még hármat vágtak nekünk a szünetig, hogy jobban érezzük magunkat, majd a második félidőben ráülve az eredményre egy gólt még azért szereztek. 5:1 a Budatéténynek.

U16-os csapatunk sajnálatos módon otthon esett csapdába. Egy fontos mérkőzést vesztettünk el, hiszen a tabellán velünk versenyben álló Szent Pál Akadémia – HSE ellen maradtunk alul. A fiúk kiadtak magukból mindent, sőt két gólos hátrányban még Ablonczy révén szépíteni is tudtunk. Csapatunk nyolc mérkőzés után két győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a kilencedik helyen áll a tabellán tíz ponttal lemaradva az éllovas Kelen SC mögött.

A Blsz-es U17-es csapat hozta a papírformát. Bálint már a második percben megszerezte a vezetést a Városgazda részére, ám hamar érkezett a válasz a Pilisi LK-tól. Zagyi és Puskás ismét növelni tudták csapatunk előnyét, de az ellenfél ismét betalált. A hétvége abszolút házi gólkirálya Sárosi Roland meglőtte a félidő utolsó gólját. Második játékrész abszolút a csapatunk sikerét hozta. Balogh, Zagyi után Bálint Bence mesterhármasával több, mint magabiztosan nyert a Városgazda. Bár a tabella 4. helyén állunk, összesen három mérkőzés hátrányban vagyunk a dobogósokhoz képest. Ha pótoljuk a mérkőzéseket még elsők is lehetünk.