Sikerek a Budapest Kupa első fordulójában

A Városgazda Utánpótlás Akadémia sportolói is részt vettek a Budapest Kupa első fordulójában. Mint mindig, most sem a helyezés volt a fontos, hanem az, hogy a versenyzőnk saját magát le tudja győzni egy versenyen.
„A megalakulásunk óta képezzük sportolóinkat és a legfontosabb szempont számunkra, hogy linearitást tudjunk felmutatni a gyerekek fejlődésében. Büszke vagyok edzőinkre, hiszen versenyről versenyre szinte mindenki meg tudja dönteni legjobb eredményét és ez nekünk, mint egy utánpótlással foglalkozó sportklubnak a legfontosabb érdeme. Nem izgat az, hogy ki viszi el az aranyat, hiszen végül a szorgalom nyer. Rengeteg időt ölünk a tökéletes technikába és a fő szempont a fejlődés. Hiszem, hogy a csapatunk jó úton halad és ezt az eredmények is mutatják. Gratulálok a sportolóinknak és edzőinknek is egyaránt.” – Horváth Zoltán szakosztályvezető
IMG_2216
A budapesti úszás sport ünnepén közel 800 ember volt jelen és több száz versenyző között vettek részt sportolóink. Itt minden nagy egyesület képviseltette magát. Óriási úszások voltak, köztük Kulcsár Zalán csodálatosat küzdött 200 m gyorson és 50 háton harmadik lett. Mindenki javított a saját idején, így a Bernhardt Károly, Pasku Balázs irányította csoport ismét tovább öregbítette Akadémiánk hírnevét.