Taroltak labdarúgóink

U14 es csapatunknak remekül sikerült a téli felkészülés. 4 mérkőzésükből már 3-mat megnyertek és a Csillaghegy csapatának 14-et szórtak a hétvégén. Szabó Ernő csapata már összeszokottan és nagyon szépen játszik. Látszik is, hiszen elkezdtek felfelé kúszni a tabellán.

U15-ös csapatunk a dobogót tűzte ki céljául, ami felé biztos léptekkel halad Szarka Zoltán csapata. Bár a hétvégén csupán egy pontot sikerült szerezni, de 13 pontot már magáénak tudhat csapatunk a 6 forduló után. Bár a Gloriett már-már behozhatatlan előnyre tett szert az ezüstéremért a bronzért lesz a legkeményebb a küzdelem, hiszen 5 csapat is lőtávon tartózkodik a tabellán. Csapatunk következő mérkőzése 24-én pont a Gloriett ellen lesz. Bízunk a legjobbakban.

 

U16-os csapatunkat mintha kilőtték volna rakétával. A BLSZ U16 alapszakaszában 16 mérkőzésen 147 gólt lőttek és a felsőházba jutás után is 8 találattal ajándékozták meg a Hidegkút SC csapatát. Bár nem szabad előre inni a medve bőrére, de a medvék már az aranyra isznak.

 

Bozsik Tornák:

U10/11 – négy csapattal játszunk

U12/13 – két csapattal veszünk részt

 

Bozsik Fesztiválok:

U7 – 3 csapat

U9 – 12-13 csapatunk vesz részt

 

Leány Bozsik Tornák:

10 leányunk vesz részt rendszeresen