Teltházas jégkorong tábor

Sokan gondolnánk, hogy nincs is jobb, mint úszótáborban lenni a 30-40 fokos melegekben, pedig van. Jégkorongosaink az egész hetet végig nyomták az óbudai friss, hűvös jégcsarnokban.

 

32 fővel full létszámmal dübörgött a jégkorong tábor a múlt héten. Délelőtt másfélórás edzéseket különböző jóhangulatú programok követték, mint a dunai hajókázás, strandolás vagy a Jégkorong múzeum látogatása. Tejfalussy Béla és kollégái igazán megtettek mindent, hogy a csillogó szemek mégjobban ragyogjanak a hét végén is.

„Fantasztikusan éreztük magunkat. Teljes létszámmal működött a tábor, hiszen két buszt is feltöltöttünk, így nem is lehettek volna többen. Minden reggel fél nyolckor indultunk a kerületből Óbudára, ahol másfél órás edzések és finom ételek várták hokisainkat. Szerintem mindenki fantasztikusan érezte magát és nagy sláger volt a szerdai napon, hiszen először játszottak a gyerekek nagypályán. Nagyon tetszett mindenkinek a hokimúzeum és már második éve hajóztunk a Legendával a Dunán. A kalandpark és a strand mindig favorit a gyerekeknél. Nagy öröm volt mindenkinek, hogy az utolsó napon a szülőkkel korcsolyázhattak és minden gyerkőc kapott egy emlék korongot, valami motiváló kis szöveggel. Most kezdődik mindenkinek a nyáriszünet és szeptember másodikától a szakosztályunk igencsak megnövekedve több csapatot is indít a bajnokságokban. Reményeim szerint visszatérnek hozzánk a kölcsönadott U14-es hokisok és igencsak jó kis szezonnak nézünk majd elébe.” – Tejfalussy Béla szakosztályvezető