Világsztárok járnak már hozzánk

Nagy lett a forgalom a Városgazda Utánpótlás Akadémia küzdősport bázisán. Idén először maga a „fájdalom” Ismael „Mr. Pain” Londtjárt a edzőterembe és ezen a hétvégén „Mr Tökéletes”, azaz Ernesto „Mr. Perfect” Hoost tartott szemináriumot a muaythaiosoknak. Akadémiai bázisára az ország számos területéről Bajáról, Szegedről és Budapest környékéről érkeztek harcosok, hogy részt vegyenek Dudok Károly Mester által megálmodott küzdősport szemináriumon.

 

Londt után Ernesto Hoost is a szakosztályvezetőnk Dudok Károly személyes meghívására érkezett hazánkba és azon belül a Városgazda Utánpótlás Akadémia bázisára a Vilmos Endre Sportcentrumba. Az előző nagyon sikeres edzés mintájára ismét sokan érkeztek az ország különböző pontjairól, hogy találkozzanak a „Mr. Tökéletessel” a 4x-es K1 világbajnokkal. A holland legenda mérlege elképesztő! 121 mérkőzésén 99 győzelmet aratott és mindössze 21-et vesztett el. Mégis a 62 kiütéses győzelme tette sportága egyik legfélelmetesebb harcosává. Akadémiánk bázisára érkezése után nagy tisztelettel fogatdák sportolóink Ernestot. Majd „Mr. Perfectnek” mindenkihez volt egy két jó szava, javította a pontatlanságokat és maga is beszállt sportolóinkkal gyakorolni, hogy tettekben is demonstrálhassa elképzeléseit. Az aktív programot egy családiasabb beszélgetés követte, majd a fotózással zárult az élményekkel teli szeminárium. Mesterünk Dudok Károlynak sokat köszönhet a küzdősport világa és Akadémiánk is, hiszen kivételesnek számít a sportágaknál, szakosztályoknál az, ha valakit személyesen látogat meg egy-egy világsztár. Hozzánk cirka  két hónap alatt ketten is eljöttek.

„Ernesto egy nagyon normális és rendes fickó. Szombaton kimentem érte a reptérre és sokat dumáltunk még a szállodaszobájában is. Sokat mesélt a mérkőzéseiről, majd elbúcsúztunk. Szombat délelőtt érkeztünk együtt a bázisra, ahol a harcosok nagy örömére egy látványos szemináriumot tartott. Mindezek után még bevonultunk páran a küzdősport terembe, ahol mindenki kérdezhetett tőle és türelmesen elmesélte mindazt, amire kíváncsiak voltunk. Nagyon örülök, hogy „Mr. Pain” után ő is elfogadta a meghívásomat és nagyon remélem, hogy a jövőben komoly Muaythai harcosokat is hozhatok sportolóinknak.” – Dudok Károly szakosztályvezető

 

A végén nézzünk meg pár óriási combost: