Küzdősport szakosztály

A Városgazda Utánpótlás Akadémia Küzdősport Szakosztályán belül három népszerű szakággal, a Thai-box, az ökölvívás, és a kyokushin karate területein várjuk az érdeklődőket.

Tévhit, hogy a küzdősportokat az „agresszió” jellemzi. Sokkal inkább a tisztelet és fegyelem, amely minden harcművészet alapja. A bushido útját követve a fiatalok sokkal fegyelmezettebb, kiegyensúlyozottabb emberré válnak, még a tanulmányi átlaguk is jelentősen javulhat. A Városgazda Utánpótlás Akadémia Küzdősport Szakosztályán belül három népszerű szakággal, a Thai-box, az ökölvívás, és a kyokushin karate területein várjuk az érdeklődőket.

A küzdősportok kiválóan alkalmasak, hogy megtanuljuk önmagunk megvédését, levezessük a felgyülemlett stresszt, és az önbizalmunkat is növeljük. Ezen sportágakkal nem csak testünket edzhetjük keményebbé és ellenállóbbá, vagy növelhetjük kardio állóképességünk. Szellemünk és lelkünk is megtanulja, hogy kitartással az élet minden területén sikereket érhetünk el. Mozgáskultúrája rendkívül hatékony, mivel gyorsan fejleszti mind a fizikai, mind a pszichikai állóképességet. Segíti a vizuális és térkoordinációs, valamint kombinációs képességeket. Hasznos, mert a fegyelem és tisztelet mellet rendszert visz a mindennapokba.


Szakosztály tagjai

Dudok Károly szakosztályvezető, thaibox és küzdősport edző

Khru Dudok Károly

Szakosztályvezető, thaibox és küzdősport edző
Jui jutsu 1. dan nemzetközi instruktor
Ökölvívó sportedző
Thaibox sportedző

Fodor Emőke

Kyokushin edző
Karate sportoktató
Kyokushin Karate

Káté Gyula

Ökölvívó edző
Ökölvívó edző


VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-7 VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-13
Megosztás