Szabadidősport szakosztály

Alakformáló és zsírégető aerobik, köredzések, gerinctréning, jóga vagy Zumba, senior-, illetve a baba-mama torna, pilates, AQUAFITNESS, vagy aquafitness várja majd megannyi élménnyel és szórakozással a szabadidősportok iránt érdeklődőket.

Míg a Városgazda Utánpótlás Akadémiánk többi szakosztálya elsősorban versenyre való felkészítéssel és versenysportokkal foglalkozik, addig a Szabadidősport Szakosztályunk a fiatalokra és az idősebb korosztályra koncentrálva a tömegeket mozgatja meg, valamint az egészséges életmódot hirdeti. Azon megfontolásból, hogy a kerület lakosai még inkább élvezhessék a sport nyújtotta előnyöket több helyszínen is várjuk majd az érdeklődőket a gyerekeknek és felnőtteknek szóló átmozgató programokon.

Célunk a rekreáció létrehozása a kerületben, az egészségmegőrzés és a közösségépítés. Szeretnénk, ha a szakosztály életében aktívan részt vevőknek sikerélménye lenne, és szórakozásként, kikapcsolódásként tekintenének a nálunk eltöltött időre. Alakformáló és zsírégető aerobik, köredzések, gerinctréning, jóga vagy Zumba, senior-, illetve a baba-mama torna, pilates, vagy aquafitness várja majd megannyi élménnyel és szórakozással a szabadidősportok iránt érdeklődőket. Szakosztályunk az iskolák, uszodák és tornatermek bevonásával kívánja a jövőben megvalósítani programját.

Gyere és csatlakozz hozzánk AQUAFITNESS óráinkon! További infóért katt ide! http://www.akademia18.hu/aquafitness/

Szakosztály tagjai

Blocosz Adrienn szakosztályvezető, edző

Blocosz Adrienn

Edző
Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Humánkineziológia szak (MSc) Sportmenedzser (Msc)
Vitorlásedző

Endresz Zsuzsanna

Edző / Koreográfus
Street Dance csapat edzője, illetve koreográfusa
Frequent Questions
VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-2 VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-5 VUA_szakoszt-szoro_2018-19_A5-3
Megosztás